Bedankt!!

 http://www.12b-fitt.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

1.2.b fitt

Op zaterdagochtend gaan Robin, Anne, Joey, Rebecca en Mike sporten bij fitnesscentrum 12bfitt. Met veel plezier nemen ze deel aan de "g-les” waarbij in groepsverband op muziek alle spieren aan bod komen.
Het werken op de fitness apparatuur is, hoewel bekend vanuit school geen optie vanwege de grote hoeveelheid prikkels en de 1 op 1 begeleiding die dan nodig zou zijn. Onze wens was dan ook ooit zelf een crosstrainer aan te schaffen voor thuis. In alle rust kan iedereen dan in zijn eigen tempo regelmatig individueel sporten. Vooral in de dagbesteding een grote aanwinst voor de pauzes en lege momenten. Stil zitten is namelijk voor sommigen geen rustmoment maar vraagt juist een grote inspanning, even bewegen is dan tot jezelf en dus tot rust komen. We waren dan ook erg blij met het telefoontje van 12bfitt waarbij ze vertelden dat onze stichting hun goede doel was tijdens hun opendag en vroegen of we een sportieve wens hadden.
Op de dag zelf hebben we een kleine PowerPoint presentatie gehouden en toen gaf Robin het startsein voor de spinningsponsoring. Veel mensen hebben 1, 2 of zelfs 3 uur gefietst om onze wens te vervullen en daarmee het recordbedrag van 535,70 opgehaald.

 

Het geld is natuurlijk geweldig maar het besef dat zoveel mensen het ons gunnen is helemaal hartverwarmend. We willen dan ook iedereen heel erg bedanken die mee heeft gefietst of gewoon gedoneerd heeft. Speciaal de anonieme sponsor die het bedrag heeft aangevuld tot het benodigde bedrag zodat de crosstrainer binnenkort bij ons afgeleverd wordt. Ook veel dank aan iedereen van de sportschool en speciaal natuurlijk William die ook nog samen met Jacko de crosstrainer is gaan uitzoeken zodat we echt een goede keus konden maken. We weten zeker dat we nu vele jaren plezier zullen hebben van onze crosstrainer.